Service

Reparation og service


Hos Cederborg lægger vi stor vægt på at have god service og høj kvalitet på vores arbejde.

Vi kører i hele danmark og sydsverige


  • Nødservice:   Vores servicevogne er fuldt udstyret til nødservice på lastbiler og trailere/påhængsvogne, incl. testudstyr til fejlsøgning, justering samt udlæsning af fejlkoder, og har et stort udvalg af generelle reservedele som bla. lyskabler, luftslanger, bremsemembraner, bremsecylindre, samt reservedele og hydraulikslanger til Palfinger læssebagsmæk samt mindre udvalg til øvrige mærker.

  • Reparation og service:   Vi udføre også reparationer og service på biler og trailere, på jeres egen plads hvis i har behov for dette
  • Lifte og entreprenørmateriel:  Vi er autoriseret Haulotte servicepartner og udfører alle former for reparationer og service alle typer lift uanset mærke. Vi har i bilerne også testudstyr til JLG-Lifte.  Derudover har vi også mange års erfaring med reparation af entreprenørmaskiner så laver derfor også en del af dette.
  • Hydraulikslanger:  På vores værksted i Helsinge har vi stort slangeværksted til fremstilling af hydraulikslanger og Vores lastbil er udstyret med mobil slangepresse og har mulighed for fremstilling og udskiftning af hudraulikslanger på stedet.
  • Haulotte Services:  Vi har over 12 års erfaring med haulotte-lifte og er opdateret med alle tilgængelige kurser. Vi udfører alle garanti reparationer og service på Haulotte-lifte og har stort udvalg af reservedele i bilerne og kan i langt de fleste tilfælde få liften i drift med det samme. Skulle vi ikke have de reservedele vi skal bruge, har vi dem fra Haulotte dagen efter. Vi hjælper med kontakt til sælger fra Haulotte Scandinavia hvis du ønsker at købe en ny Haulotte lift. 


Copyright © All Rights Reserved            Cederborg Transport & Service             CVR:40619321             Mail: info@cederborg.dk